RPG.SAINTS-NET.COM

Go down

RPG.SAINTS-NET.COM

Post by Source on Sun May 04, 2014 11:52 am

Salut! Echipa Saints-Network te invita sa joci pe unul dintre cele mai noi servere RPG din Romania. A avut deschiderea in februarie 2014 si s-a bucurat de a avea un real succes. Avand peste 100 de jucatori constant ne putem mandri cu multitudinea de jucatori intr-o perioada asa scurta. Mai jos vei avea prezentarea serverului RPG.SAINTS-NET.COM si prezentarea succinta a comunitati:RPG.SAINTS-NET.COMFiecare player intrat pe RPG.SAINTS-NET.COM isi incepe o noua viata. Inca de la inceput beneficiezi de un suport moral de la helperii dar si adminii serverului.
17 joburi - 7 din ele fiind unice iar restul cele esentiale. Castigurile variaza iar joburile sunt organizate in mod egal. Nu va oferim mai multe detalii, va lasam sa descoperiti singuri.
Clan sistem - Ai prieteni? Vrei sa iti faci un clan? Nimic mai simplu. Fa o cerere pe forum si vei primi si o categorie pentru clanul tau. Iti poti invita membrii in joc, ii poti da afara, ii poti promova.
Referall sistem - Vrei sa iti aduci colegii, prietenii, familia sa joace cu tine? Nimic mai simplu. Spune-le sa iti introduca numele in casuta corespunzatoare pentru REFERALL atunci cand se inregistreaza pe server iar tu vei beneficia de multe chestii surpriza.
Event sistem - Toti playerii peste level 5 au posibilitatea de a creea un event dupa placul lui. Acesta trebuie acceptat de un admin.
Paintball sistem - Nu face DM pe strada, cheama-ti prietenii si fa-o la paintball. Castigatorii vor primi RP-uri/bani in functie de noroc.
Race sistem - Ai chef de curse? Nu face curse ilegale. Ia-ti un prieten si intrece-te in circuitul nostru de race. Poti castiga RPuri daca esti norocos.
Moneybag sistem - Un admin amplaseaza un sac de bani prin oras. Gaseste-l si vei primi RPuri sau bani.
Gungame sistem - Un admin porneste un event gungame si este exact ca in counter-strike. Ai diferite niveluri la arme. Castigatorul va castiga RPuri sau bani
Dice sistem - Esti un impatimit al jocurilor de noroc? Provoaca-ti prietenii la un duel de barbut, tu alegi miza. Norocul tau, banii tai.
Laptop sistem - Il achizitionezi din 24/7, este permanent si folositor. Iti ofera date despre contul tau si poti trimite email altor playeri chit ca acestia sunt offline si invers.
Radio sistem - Vrei sa ai un radio? Cumpara-l de la Radio Shop. Poti pune muzica oriunde. Poti organiza o petrecere in aer liber cu prietenii.
Rob sistem - Ai oportnunitatea de a jefui banca singur sau cu alti 3 prieteni. Primiti un sac de bani in spate iar voi trebuie sa ajungeti in checkpointul de pe harta pentru a va indeplini misiunea.
Faction news sistem - Un sistem in care un rank5+ poate pune un anunt al factiunii. Anuntul este vazut doar atunci cand un membru intra in joc.
Vehicles sistem - Vrei sa ai o masina personala? Cumpara-ti de la dealership. Un jucator poate avea o masina, un motor si un avion iar un jucator premium doua masini, un motor si un avion.

Crezi ca e frumos? Te asteptam si pe tine, adu-ti si prietenii. Toti avem de castigat. Bineinteles, nu e doar atat, te asteptam sa aflii mai multe.

Saints-Network Romania iti ofera si alte servere ca sa nu te plictisesti. Te asteptam pe serverele noastre de counter-strike, metin2 si teamspeak. Mai multe detalii gasesti pe:
Forum: www.saints-net.com/forum
Panel RPG: www.panel.saints-net.com

Source

Posts : 1
Join date : 2014-05-04

View user profile

Back to top Go down

Re: RPG.SAINTS-NET.COM

Post by Carn123 on Mon May 05, 2014 3:26 pm

FUCK SAINTS

Carn123

Posts : 6
Join date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum